Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

20
g
0 g
0 g
20 g
180 kcal
10
g
1 g
0 g
0 g
4 kcal
10
g
0 g
0 g
0 g
2 kcal
40
g
2 g
0 g
0 g
7 kcal
120
g
0 g
35 g
7 g
200 kcal
50
ml
1 g
0 g
37 g
336 kcal
40
g
0 g
13 g
10 g
145 kcal
2
g
0 g
0 g
0 g
7 kcal
Patiekalo maistingumas
4 g
48 g
74 g
881 kcal

Pasiruošimas:

1. Smulkiai supjaustome svogūnus, žaliąją papriką ir salierų stiebus.

Gaminimo eiga:

1. Įkaitiname orkaitę iki 200°C.

2. Keptuvėje, ant sviesto pakepame svogūnus, salierų stiebus ir žaliąją papriką. Pabarstome druska ir maltais pipirais pagal skonį.

3. Mažame dubenėlyje sumaišome nusausintą tuną, majonezą, tarkuotą sūrį ir aitriąją papriką. Sudedame apkeptas daržoves ir viską išmaišome.

4. Į kepimo indą dedame gautą masę ir orkaitėje kepame apie 15-20 minučių, kol viršus gražiai apskrus.

5. Patiekiame su mėgstamomis lapinėmis salotomis apšlakstytomis alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.