Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Avokado salotos su pievagrybiais ir kiaušiniais

Ingredientai:

50
g
3 g
1 g
12 g
122 kcal
1
vnt
0 g
4 g
4 g
55 kcal
40
g
1 g
1 g
0 g
9 kcal
10
g
1 g
0 g
0 g
4 kcal
5
g
1 g
1 g
3 g
34 kcal
15
g
0 g
0 g
12 g
111 kcal
20
g
1 g
0 g
14 g
136 kcal
Patiekalo maistingumas
7 g
7 g
45 g
471 kcal

Pasiruošimas:

1. Kietai išverdame kiaušinį.

Gaminimo eiga:

1. Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepame pievagrybius, kol šiek tiek suminkštės.

2. Avokadus perpjauname pusiau, išimame kaulą, suspmulkiname minkštimą peiliu ir iškabiname šaukštu, dedame į dubenį. 

3. Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, svogūną susmulkiname ir sukapojame graikinius riešutus. Sudedame viską į dubenį.

4. Į dubenį suedame apkeptus ir atvėsintus pievagrybius. Dedame majonezą ir viską gerai išmaišome. Pagardiname druska bei maltais pipirais pagal skonį.

Rekomenduojama valgyti gerai atvėsinus. Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.