Ingredientai:
Pasiruošimas:
1. Kietai išverdame kiaušinį.
Gaminimo eiga:
1. Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepame pievagrybius, kol šiek tiek suminkštės.
2. Avokadus perpjauname pusiau, išimame kaulą, suspmulkiname minkštimą peiliu ir iškabiname šaukštu, dedame į dubenį.
3. Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, svogūną susmulkiname ir sukapojame graikinius riešutus. Sudedame viską į dubenį.
4. Į dubenį suedame apkeptus ir atvėsintus pievagrybius. Dedame majonezą ir viską gerai išmaišome. Pagardiname druska bei maltais pipirais pagal skonį.
Rekomenduojama valgyti gerai atvėsinus. Skanaus!
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.