Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

120
g
7 g
2 g
29 g
292 kcal
20
g
2 g
0 g
0 g
8 kcal
20
ml
0 g
0 g
18 g
164 kcal
Patiekalo maistingumas
9 g
2 g
47 g
464 kcal

Gaminimo eiga:

1. Gerai sunokusį, minštą avokadą nulupame, išimame kauliuką ir sutriname šakute.

2. Smulkiai supjaustome nedidelį rausvą svogūną, sumaišome su sutrintu avokadu.

3. Pašlakstome alyvuogių aliejumi ir paskaniname druska.

Puikiai tinka valgyti su trapučiais ar duonele.

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.