Ingredientai:
Gaminimo eiga:
1. Dubenyje išplakame kiaušinius. Pridedame grūdėtąją varškę ir gerai išmaišome. Taip pat letai maišant suberiame balkšvojo gysločio sėklų luobeles, kad nesusiformuotų guzeliai. Leidžiame masei pastovėti apie 5 minutes.
2. Keptuvėje, ant vidutinio karščio išlydome kokosų aliejų, į keptuvė dedame blyneliu masę, suformuodami nedidelius blynelius. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
3. Į lėkštę dedame viena blynelį, tuomet dedame kumpio ir sūrio, o ant viršaus uždedame dar vieną blynelį. Ant viršaus uždedame rausvojo svoguno griežinėlį, jeigu mėgstame.
4. Šalia blynelių į lėkštę dedame paplėšytų salotų lapų ir apšlakstome alyvuogių aliejaus, vyno acto, druskos ir maltų pipirų mišiniu.
Skanaus!
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.