Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

250
g
0 g
50 g
28 g
448 kcal
40
g
0 g
0 g
33 g
297 kcal
20
ml
1 g
0 g
0 g
5 kcal
10
g
0 g
0 g
0 g
0 kcal
3
skilt
3 g
1 g
0 g
19 kcal
Patiekalo maistingumas
4 g
51 g
61 g
769 kcal

Pasiruošimas:

1. Lašišos filė nuplauname ir nulupame odą, jeigu ji yra su oda.

2. Nulupame ir pasiruošiame česnaką.

Gaminimo eiga:

1. Į įkaitintą keptuvę dedame sviesta, išlydome jį. Tuomet į keptuvę sudedame trintą česnaką ir jį šiek tiek pakaitiname, kol paskleis aromatą. Į keptuvę supilame citrinos sultis, maišant užkaitiname.

2. Tuomet į masę dedame saldiklio, paragaujame gautą masę. Ji neturi būti per salti, bet neturi stipriai jaustis citrinos skonis.

3. Lašišos filė pasūdome ir dedame į keptuvę, kepame apie 15 minučių, laiks nuo laiko šaukštu užpilant skysčio ant filė gabaliukų viršaus. Labai svarbu lašišos neperkepti, nes ji bus sausa.

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.