Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

175
g
2 g
40 g
4 g
196 kcal
15
ml
0 g
0 g
14 g
123 kcal
40
g
0 g
5 g
12 g
134 kcal
100
g
3 g
1 g
0 g
20 kcal
25
g
0 g
8 g
7 g
91 kcal
60
ml
2 g
0 g
44 g
403 kcal
15
g
3 g
1 g
1 g
25 kcal
5
ml
0 g
0 g
0 g
1 kcal
15
g
0 g
3 g
2 g
26 kcal
1
skilt
1 g
0 g
0 g
6 kcal
Patiekalo maistingumas
11 g
58 g
84 g
1025 kcal

Gaminimo eiga:

1. Pagaminame padažą. Smulkiai supjaustome ančiuvius, česnaką sutriname arba smulkiai supjaustome. Ančiuvius ir česnaką sumaišome su majonezu, garstyčiomis, citrinos sultimis ir maždaug 10 g tarkuoto kietojo sūrio. Padažą pasūdome ir papipiriname pagal skonį. Dedame į šaldytuvą, kad šiek tiek atvėstų.

2. Papipiriname ir pasūdome vištienos filę, iškepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi ar lydytu sviestu. Iškepus išimame iš keptuvės, kad šiek tiek atvėstų.

3. Pasmulkiname šonine ir pakepame toje pačioje keptuvėje, kol ji taps traški.

4. Į dubenį dedame stambiai supjaustytus salotos lapus, ant viršaus dedame supjaustytą vištienos filė, ant viršaus dedame šoninę ir viską apliejame padažu. Pagardiname likusiu tarkuotu kietuoju sūriu.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.