Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Desertas su maskarpone ir šilauogėmis

Ingredientai:

100
g
5 g
5 g
41 g
407 kcal
20
ml
1 g
0 g
7 g
67 kcal
2
ml
0 g
0 g
0 g
0 kcal
30
g
3 g
0 g
0 g
13 kcal
Patiekalo maistingumas
9 g
5 g
48 g
487 kcal

Gaminimo eiga:

Į dubenį dedame maskarponės sūri ir grietinėlę. Gerai išmaišome, kol gausime vientisą masę be sūrio gabaliukų. Įlašiname vanilės ekstakto ir sudedame saldiklį. Išmaišome ir paragaujame, ar saldumo mums pakanka. Galiausiai sudedame nuplautas šilauoges.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.