Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Kopūstų salotos su majonezu ir garstyčiomis

Ingredientai:

50
g
3 g
1 g
0 g
13 kcal
5
ml
0 g
0 g
0 g
1 kcal
30
ml
1 g
0 g
22 g
201 kcal
10
g
2 g
1 g
1 g
17 kcal
Patiekalo maistingumas
6 g
2 g
23 g
232 kcal

Gaminimo eiga:

Šiam patiekalui geriausia naudoti šviežia, žaliais lapais kopūstą.

1. Atskiriame kopūsto lapus nuo koto ir peiliu supjaustome plonais šiaudeliais. Dedame į dubenį.

2. Į dubenį pridedame druskos pagal skonį ir supilame citrinų sultis. Lengvai patraiškome kopūstą ir paliekame kelioms minutėms įsigerti.

3. Nupilame nereikalingą skystį, pridedame majonezo, garstyčių ir viską išmaišome. Paskaniname patinkančiais prieskoniais.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.