Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Krevetės česnakiniame svieste

Ingredientai:

3
skilt
3 g
1 g
0 g
19 kcal
50
g
0 g
0 g
41 g
372 kcal
Patiekalo maistingumas
4 g
28 g
42 g
517 kcal

Gaminimo eiga:

1. Keptuvėje išlydome sviestą. Į sviestą dedame trintą česnaką ir šiek tiek pakepiname, kol česnakas paskleis savo aromatą.

2. Tuomet į keptuvę dedame virtas atšildytas krevetės ir pakepame apie 3 minutes vis pamaišant. Svarbu krevečių neperkepti, nes jos pasidaryt guminės.

3. Galiausiai pabarstome druska ir šviežiai maltais pipirais pagal skonį.

Galima valgyti su apkeptais cukinijų griežinėliais arba kitų patinkančių garnyru. Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.