Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Pikantiški vištienos sparneliai

Ingredientai:

15
ml
1 g
0 g
0 g
6 kcal
15
ml
0 g
0 g
14 g
123 kcal
2
g
0 g
0 g
0 g
1 kcal
1
g
0 g
0 g
0 g
16 kcal
400
g
0 g
68 g
36 g
604 kcal
Patiekalo maistingumas
1 g
68 g
50 g
750 kcal

Gaminimo eiga:

1. Mažame dubenėlyje sumaišome apelsinų sultis su aliejumi ir prieskoniais. Į maišelį ar kokį indą sudedame vištienos sparnelius ir ant viršaus supilame paruošą marinatą. Išmaišome, kad sparneliai pasidengtų marinatu. Pamarinuojame 5-15 minučių.

2. Įkaitiname orkaitę iki 200°C.

3. Pamarinuotus sparnelius dedame į kepimo indą ar ant grotelių, jeigu norime, kad sparneliai būtų traškūs. Kepame orkaitėje apie 45 minutes priklausomai nuo sparnelių dydžio. Prieš kepimo pabaigą galima įjungti orkaitės vėjelį, kad sparneliai labiau apskrustų.

4. Pateikiame su mėgstamomis žaliomis daržovėmis arba su kitu garnyru.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.