Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Smidrai apkepti su česnakais

Ingredientai:

100
g
3 g
2 g
0 g
20 kcal
20
g
0 g
0 g
20 g
180 kcal
1
skilt
1 g
0 g
0 g
6 kcal
Patiekalo maistingumas
4 g
2 g
20 g
206 kcal

Gaminimo eiga:

1. Nuplauname smidrus, nupjauname jų galus ir pasmulkiname maždaug per pusę.

2. Į keptuvę dedame sviesto, išlydome. Į sviestą įdedame trinto česnako, šiek tiek pakepame, tačiau neleidžiam česnakui pradėt stipriai rūduot.

3. Į sviestą sudedame smidrus, pakepame kelias minutes iš visų pusių, kol smidrai suminkštės.

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.