Ingredientai:
Gaminimo eiga:
1. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepame keptuvėje, kol šiek tiek apskrus ir paleis riebalus. Išimame iš keptuvės ir leidžiame atvėsti. Jeigu riebalų gavosi daug, juos išpilame ir išvalome keptuvę.
2. Dubenėlyje sumaišome kiaušinių trynius ir grietinę. Tuomet sudedame keptą šoninę ir suberiame maždaug pusę kiekio tarkuoto kietojo sūrio. Išmaišome.
3. Į keptuvę dedame nusausintus SHIRATAKI makaronus ir šiek tiek pakepame ant didesnio karščio. Tuomet ant makaronu supilame gautą padažą ir maišant pakepame. Kepame tol, kol padažas sukepa ir pradeda skrusti, kol nelieka skystumo.
Skanaus!
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.