Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

200
g
0 g
0 g
0 g
16 kcal
50
g
0 g
7 g
16 g
167 kcal
1
vnt
0 g
4 g
4 g
55 kcal
30
g
1 g
1 g
12 g
113 kcal
20
g
0 g
7 g
5 g
72 kcal
Patiekalo maistingumas
1 g
19 g
37 g
423 kcal

Gaminimo eiga:

1. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepame keptuvėje, kol šiek tiek apskrus ir paleis riebalus. Išimame iš keptuvės ir leidžiame atvėsti. Jeigu riebalų gavosi daug, juos išpilame ir išvalome keptuvę.

2. Dubenėlyje sumaišome kiaušinių trynius ir grietinę. Tuomet sudedame keptą šoninę ir suberiame maždaug pusę kiekio tarkuoto kietojo sūrio. Išmaišome.

3. Į keptuvę dedame nusausintus SHIRATAKI makaronus ir šiek tiek pakepame ant didesnio karščio. Tuomet ant makaronu supilame gautą padažą ir maišant pakepame. Kepame tol, kol padažas sukepa ir pradeda skrusti, kol nelieka skystumo.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.