Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Sviestiniai Toskanos pievagrybiai

Ingredientai:

15
g
0 g
0 g
15 g
135 kcal
1
skilt
1 g
0 g
0 g
6 kcal
120
g
4 g
4 g
0 g
26 kcal
30
g
1 g
0 g
0 g
5 kcal
20
ml
1 g
0 g
7 g
67 kcal
10
g
0 g
3 g
3 g
36 kcal
50
g
2 g
1 g
0 g
12 kcal
5
g
0 g
0 g
0 g
1 kcal
Patiekalo maistingumas
9 g
8 g
25 g
288 kcal

Pasiruošimas:

1. Nuo pievagrybių nupjaustome kotelius, kad liktų tik galvutės.

2. Pomidoriukus supjaustome pusiau.

3. Nulupame česnaką.

4. Nuplauname špinatų lapelius.

Gaminimo eiga:

1. Į keptuvę dedame sviestą, jį išlydome. Tuomet dedame sutrintą česnaką, jį šiek tiek apkepame, kol pasklis aromatas. Dedame pomidorų pastą. Viską išmaišome ir pakaititname.

2. Pievagrybius dedame į keptuvė ir kelias minutes uždengę dangtį patroškiname. Tuomet dedame pomidoriukus ir dar šiek tiek patroškiname.

3. Į keptuvę supilame grietinėlę ir suberiame tarkuotą kietąjį sūrį. Padruskiname ir papipiriname pagal skonį. Patroškinus kelias minutes išjungiame ugnį ir į keptuvę sudedame špinatus, bei viską lengvai pamaišome.

Patiekiant galima papuošti šviežio baziliko lapeliais, kurie patiekalui suteiks tikrą itališką akcentą.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.