Ingredientai:
Pasiruošimas:
1. Nuo pievagrybių nupjaustome kotelius, kad liktų tik galvutės.
2. Pomidoriukus supjaustome pusiau.
3. Nulupame česnaką.
4. Nuplauname špinatų lapelius.
Gaminimo eiga:
1. Į keptuvę dedame sviestą, jį išlydome. Tuomet dedame sutrintą česnaką, jį šiek tiek apkepame, kol pasklis aromatas. Dedame pomidorų pastą. Viską išmaišome ir pakaititname.
2. Pievagrybius dedame į keptuvė ir kelias minutes uždengę dangtį patroškiname. Tuomet dedame pomidoriukus ir dar šiek tiek patroškiname.
3. Į keptuvę supilame grietinėlę ir suberiame tarkuotą kietąjį sūrį. Padruskiname ir papipiriname pagal skonį. Patroškinus kelias minutes išjungiame ugnį ir į keptuvę sudedame špinatus, bei viską lengvai pamaišome.
Patiekiant galima papuošti šviežio baziliko lapeliais, kurie patiekalui suteiks tikrą itališką akcentą.
Skanaus!
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.