Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Ingredientai:

100
g
0 g
20 g
11 g
180 kcal
20
g
0 g
0 g
20 g
180 kcal
5
g
2 g
0 g
0 g
15 kcal
50
g
2 g
1 g
0 g
8 kcal
30
g
1 g
0 g
0 g
5 kcal
30
g
0 g
8 g
11 g
125 kcal
100
g
6 g
2 g
24 g
243 kcal
10
g
0 g
0 g
0 g
3 kcal
20
g
1 g
0 g
0 g
7 kcal
20
g
0 g
0 g
8 g
75 kcal
Patiekalo maistingumas
12 g
31 g
74 g
841 kcal

Gaminimo eiga:

1. Keptuvėje ant lydyto sviesto pakepame smulkintą jautieną. Šiek tiek apkepus jautieną rekomenduojama ją pertrinti trintuve, kad neliktų stambių gabaliukų. Gerokai apkeptą jautieną pabarstome Tako prieskoniais. Dar šiek tiek pakepame ir nuimame nuo ugnies atvėsti.

2. Į dubenį supjaustome gerai sunokusį avokadą, salotų lapus, vyšniniu pomidoriukus, svogūnų laiškus. Viską apiberiame tarkuotu čederio sūriu.

3. Ant viršaus dedame grietinę, bei Salsos padažą ir suberiame atvėsusią keptą jautieną. Viską švelniai permaišome.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.