Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Vištienos kepsneliai su kariu

Ingredientai:

3
g
2 g
0 g
0 g
10 kcal
25
g
0 g
0 g
25 g
225 kcal
Patiekalo maistingumas
5 g
58 g
30 g
515 kcal

Gaminimo eiga:

1. Vištienos vidinės filė gabaliukus nuplauname ir lengvai pamušame virtuviniu plaktuku.

2. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame vištienos filė gabaliukus.

4. Pakepame vieną pusę kelias minutes, tuomet apvečiame ir pabarstome trupučiu kario, bei druska ir maltais pipirais pagal skonį. Šiek tiek pakepus - apverčiame ir vėl pagardiname prieskoniais. Ar vištiena iškepė, galime patikrinti perpjovę stambesnį gabaliuką. Svarbiausia vištienos neperkepti, kad mės išliktų sultinga.

Garnyrui rekomenduojame svieste apkeptus kopūstus.

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.