Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Vištienos kepsneliai užkepti sūriu su grietinėlės padažu

Ingredientai:

20
g
0 g
0 g
20 g
180 kcal
30
ml
1 g
1 g
11 g
101 kcal
80
g
1 g
20 g
22 g
288 kcal
Patiekalo maistingumas
4 g
72 g
57 g
815 kcal

Gaminimo eiga:

1. Vištienos filė gabaliukus lengvai išmušame virtuviniu plaktuku.

2. Keptuvėje išlydome sviestą, dedame vištieną. Iš kiekvienos pusės pakepame po kelias minutes. Pabarstome maltais pipirais ir, jeigu mėgstame, šiek tiek kariu.

3. Kai vištiena baigia kepti, supilame grietinėlę. Patroškiname kelias minutes.

4. Tuomet ant vištienos kepsnelių sudedame paplėšytus sūrio gabaliukus, uždengiame dangti ir pakepame kelias minutes, kol sūris išsilydys.

Skanaus!

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.