Ši interneto svetainė naudoja slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukų naudojimą  - „Privatumas ir politika“ puslapyje.
Sutinku

Žiedinių kopūstų salotos su salierais

Ingredientai:

200
g
5 g
4 g
0 g
50 kcal
30
ml
1 g
0 g
22 g
201 kcal
3
ml
0 g
0 g
0 g
1 kcal
5
g
0 g
0 g
1 g
8 kcal
1
g
1 g
0 g
0 g
3 kcal
1
g
1 g
0 g
0 g
3 kcal
10
g
1 g
0 g
0 g
4 kcal
20
g
1 g
0 g
0 g
3 kcal
1
vnt
0 g
4 g
4 g
55 kcal
10
g
0 g
0 g
0 g
3 kcal
Patiekalo maistingumas
10 g
8 g
27 g
331 kcal

Pasiruošimas:

1. Susmulkiname žiedinį kopūstą į smulkius gabalėlius atskiriant žiedus nuo kotelių.

2. Kietai išverdame kiaušinius ir juos supjaustome kubeliais.

3. Susmulkiname laiškinius česnakus.

Gaminimo eiga:

1. Puode užverdame vandenį, jį pasūdome ir sudedame susmulkintą žiedinį kopūstą. Apverdame kelias minutes, kol šiek tiek suminkštės, bet reikia nepervirti.

2. Kol žiedinis kopūstas verda - pasigaminame padažą. Į indą dedame majonezą, obuolių actą, garstyčias. Suberiame česnako ir saldžiosios paprikos miltelius, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišome.

3. Apvirtus žiedinius kopūstus nukošiame ir paliekame šiek tiek atvėsti.

4. Į indą su atvėsusiais žiediniais kopūstais dedame susmukintus kiaušinius, pilame ant viršaus pagamintą padažą ir švelniai viską išmaišome. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.

Skanaus!
 

PRIDĖTI PRIE MANO PATIEKALŲ
Pridėję receptą prie savo patiekalų galėsite jį naudoti mitybos plano sudarymui, taip pat galėsite keisti recepto sudetį.